Gården

Cykler i gården

Det er ikke tilladt at parkere cykler i gården.

Der er lejlighedsvis undtagelser, fx nytårsaften, distortion o.lign.

Plantekasser

De plantekasser der står i gården, er til fri afbenyttelse. Vis hensyn overfor andres planteprojekter.

Byttehjørnet

Byttehjørnet i træskuret ved storskrald, er til funktionelle, hele ting som andre kan få glæde af. Søg venligst for at de ting du sætte i bytterummet, er pakket ud og præsenteret synligt. En fyldt sæk der bare er smidt, betragtes som affald og smides ud.

Man skulle ikke tro at det var nødvendigt at skrive, men byttehjørnet er ikke til:

Byttehjørnet er ikke en legeplads. Der er mange børn som ynder at finde spændende ting i bytterummet – og det kan man jo godt forstå. Desværre er de ikke så gode til at passe på tingene, og sørge for at de kommer tilbage i bytterummet i hel stand. Så hvis dit barn skal kigge i bytterummet, så skal det foregå sammen med en voksen.

Byttehjørnet er også hjem for vores gamle trækvogn. Den er til fri afbenyttelse, hvis du skal flytte, skifte hjul på bilen, transportere tunge kasser til loppemarked, hvad end du skal bruge den til. Bare sørg for at den kommer tilbage så snart som muligt – der er flere der bruger den end man lige tror.

Daglig oprydning efter sig selv og andre

Det siger sig selv, at I skal rydde op efter jer selv når I har opholdt jer i gården. Især skal I sørge for at borde og stole flyttes fra græsplænen ud i flise-området igen, så gartner og vicevært kan komme til at slå græsset.

Bagdøre

Bagdørene står meget tit åbne, fordi beboere sætter måtter, krukker eller lignende i klemme. Dette er selvfølgelig ok, så længe man selv eller børn opholder sig i gården – men husk nu at lukke dørene når I går op. Dørene er ikke lavet til at stå åbne i regnvejr, så de bliver ødelagt af det – og de er dyre. Derudover er en åben dør en direkte invitation til rotter, som meget gerne vil ned i kælderen og bygge reder i jeres lune kælderrum. Så husk nu at lukke dørene efter jer – og hvis andre opgange glemmer det, så hjælp dem gerne med lige at få smækket døren, når du går igennem gården.

Husdyr i gården

Det er ikke tilladt at have hunde med i gården, heller ikke selvom de er i snor. Hunde må bæres eller følges ud gennem gården på vej på tur, men må ellers ikke opholde sig i gården. Dette er en beslutning truffet af beboerne i fællesskab på generalforsamling, efter vi i en årrække har haft problemer med hundelorte i gården og større hunde som skræmte børn i gården.

Katte må gerne opholde sig i gården, så længe de er i snor.

Brug af gården til fester

Beboere er velkomne til at benytte gården til fødseldage og lignende, men være opmærksom på at gården ikke kan reserveres – det er først til mølle på de borde og stole der er. Hvis du holder fest i gården, så gælder samme husorden som for fest i lejligheden, dvs der skal herske passende nattero kl 22.